МЕРЕЖА РЕСТОРАНІВ
З СИСТЕМОЮ
«TRUE PRICE»
Усі позиції нашого ресторану ви купуєте за собівартістю!
У чому каверза?

Дуже просто: ви сплачуєте на вході фіксовану суму. Це і є прибуток ресторатора. Адже ціни, вказані в меню, дорівнюють собівартості кожної страви.

Виходить значно дешевше, ніж у будь-якому іншому закладі громадського харчування. А головне – чесно. Чесно по відношенню і до клієнта, і до інвестора. Угода з прозорими та зрозумілими умовами.

  1. На вході ви сплачуєте невелику суму. Вартість залежить від часу доби і дня тижня.
  2. Замовляєте страви з меню і приємно проводьте час. Сума в ньому невелика, адже вважається лише реальна собівартість страв.
  3. Вам приносять рахунок. Сума в ньому невелика, адже вважається лише реальна собівартість страв.

Меню за собівартістю

Зазвичай ресторани працюють з націнкою 200-300%. Вважається, що чим краще кухня, обслуговування, інтер’єр, тим вищою має бути ціна. Ми вважаємо, що це неправильно. Тому фіксуємо прибуток на вході.

А всі страви в меню оцінюємо за собівартістю. Загалом виходить значно дешевше, ніж будь-якому іншому ресторані. Клієнти часом уражаються. Особливо їх дивує вартість страв із морепродуктів.

Ніякого підступу в системі TRUE PRICE немає. Підраховується вартість продуктів та приготування страви. Ні більше, ні менше. І цю суму відображено в меню.

Платний вхід до ресторану

Спочатку це може здатися дивним, незвичайним. Формат новий не лише для України, а й для Європи загалом. На вході відвідувачі сплачують невелику суму. Це і є прибуток ресторану. Клієнти розуміють, скільки заробляє заклад, і скільки реально коштують страви.

Ціна за вхід залежить від часу доби та дня тижня. Чим більший наплив клієнтів, тим вона вища. Але навіть увечері у п’ятницю або у святковий день плата за вхід до ресторану – це символічна, необтяжлива сума.

Після оплати входу до ресторану відвідувачі отримують на руку маленький браслет. Такий, як використовують у нічних клубах та інших розважальних закладах. Тобто ви можете зайти в ресторан без оплати. Наприклад, якщо хочете переглянути внутрішню обстановку, вивчити меню. Але перед тим, як прийняти замовлення, офіціант перевірить, чи маєте браслет.

Якісна їжа та дороге обладнання на кухні

Запорука успіху формату TRUE PRICE – висока якість у всьому. Тільки блюда сучасної кухні, приготовані на обладнанні професійного рівня. Меню складається таким чином, щоб відвідувач побачив знайомі для себе назви поряд з оригінальними рецептами.

Під час роботи за собівартістю немає жодного сенсу економити на сировині. Тому в ресторані чесних цін використовуються найсвіжіші продукти від перевірених постачальників. Відвідувачі готові платити стільки, скільки реально вартує страва. Люди чудово розуміють, що і риба, і екзотичні морепродукти, і хороша свинина не можуть коштувати дуже дешево.

TRUE PRICE – це сучасний ресторан із великим потоком відвідувачів. Щоб обслужити велику кількість клієнтів, швидко подати будь-які замовлення необхідно використовувати сучасну техніку. Звичайно, таке обладнання коштує недешево. Але воно дуже швидко окупається.

У всіх ресторанах TRUE PRICE великий потік клієнтів. Щоб обслужити таку кількість людей, потрібна злагоджена робота команди, що складається з висококласних фахівців.  Зібравши найкращих людей і надавши їм у розпорядження найкраще обладнання, можна досягати найвищих цілей.

Ціни за вхід до закладу:
пн
вт
ср
чт
пт
1100 - 140050 грн.
1400 - 180080 грн.
1800 - 2200120 грн.
сб
нд
1100 - 160080 грн.
1600 - 2200120 грн.